Over mij

In 2003 ben ik aan het Sint-Elisabeth-Instituut te Merksem afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Daarna heb ik een specialisatiejaar pedicure gevolgd aan SITO 5 te Antwerpen.

Ook nu nog volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven en mij te verdiepen in nieuwe technieken. Kijk zeker bij mijn specialisaties voor meer info.

 

Sinds 2007 ben ik werkzaam als voetverzorger. Ik heb eerst enkele jaren ambulant gewerkt en sinds kort deel ik een praktijk in Schilde met mijn partner die kinesist is. 

Na veel merken uitgeprobeerd te hebben, werk ik nu met de producten van ProNails. Doorheen de jaren heeft ProNails een uitgebreide expertise opgebouwd met betrouwbare professionele voetproducten voor in het salon, alsook aanvullende verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Het gamma is verfrissend krachtig in elke zin van het woord en biedt een prachtig resultaat dankzij de net zo mooie producten.

In april 2021 heb ik beslist een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb ervoor gekozen om ook gelaatverzorging aan te bieden in de praktijk. 

Voor een tegemoetkoming van de volgende ziekenfondsen kan je bij mij een attest verkrijgen:

  • De VoorZorg

  • OZ Onafhankelijk Ziekenfonds

  • Liberale Mutualiteit

  • Vlaams en Neutraal ziekenfonds

  • Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

  • PARTENA Onafhankelijk Ziekenfonds

 

Heb je twijfels of jouw ziekenfonds tegemoetkoming voorziet, vraag ernaar!

Ik kijk er naar uit om je in de praktijk te mogen verwelkomen,

Vanessa

Partena ZF.png
Liberaal ziekenfonds.png
Vlaams en neutraal ZF.png
neutraal ZF Vlaanderen.png
logo beauty federatie.jpg
logo Pronails.png
OZ.png
de Voorzorg.png